Skip to main content

Paola Oomen

Online marketeer met ruim 11 jaar werkervaring binnen zowel start-up, MKB en corporate organisaties.

Ik word blij van het helpen van bedrijven op het gebied van online marketing. Het is fantastisch om online optimalisaties door te kunnen voeren waardoor de resultaten van marketingcampagnes verbeteren. Het combineren van zowel strategie als de daadwerkelijke executie geeft me veel energie. Ik heb brede werkervaring in marketing opgedaan bij verschillende bedrijven, waardoor ik jou kan helpen met:

  • Het bouwen van online advertentie campagnes in Google Ads en Bing (SEA).
  • Het opstellen van een social media plan, de inrichting en het onderhoud van de social media kanalen.
  • Het vergroten van de vindbaarheid van je bedrijf in zoekmachines door zoekmachine optimalisatie (SEO).
  • Het schrijven, redigeren en optimaliseren van diverse content uitingen, bijvoorbeeld website teksten, blogs, artikelen en nieuwsbrieven.
  • Het inrichten van e-mailmarketing en versturen van nieuwsbrieven.
  • Het optimaliseren van je website.

Hoe enthousiast ik ook ben over online marketing, ik maak ook graag tijd voor andere dingen! Zo kun je mij elke week vinden op de golfbaan, waar ik graag oefen of een ronde loop. Ik kan niet wachten om in de winter lekker te gaan skiën, en in de zomer probeer ik mijn windsurf skills verder te verbeteren. En is het wat minder goed weer? Dan word ik blij van een dag in de keuken staan, inclusief het proeven van mooie wijnen!

Enlinea is het Spaanse woord voor ‘online’. Mijn bedrijfsnaam ‘Paola enlinea’ verwijst naar mijn toekomstdroom om in Spanje te gaan wonen. Paola enlinea verhuist uiteraard mee, zodat ik ook vanuit Spanje als online marketeer jouw bedrijf kan helpen groeien!